Voorwaarden

Algemene voorwaarden True Image Photography

Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Fotosessie

Om een afspraak voor een fotosessie vast te leggen stuurt True Image Photography altijd een bevestiging. De afspraak is pas definitief zodra True Image Photography een bevestiging heeft gestuurd.

Annulering

In geval van ziekte of een andere goede reden is het mogelijk om een afspraak te verzetten.

Afbellen bij ziekte voor 10.00 afbellen.

Bij annulering van een fotoshoot binnen 3 werkdagen dient de klant  100 % betaald worden.
Bij annulering meer dan 3 werkdagen bent u vrij van de  kosten.


Foto’s

*Op de door True Image Photography getoonde beelden rust auteursrecht, niets van deze site mag gecopieerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van True Image Photography

De klant ontvangt ten alle tijden de foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk. Bij aanschaf van de digitale ‘pakket’ (zie alle foto’s)  (via Wetransfer of mee genomen USB) heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Na bestellen

Digitale bestanden worden 8 weken bewaard  nadien zullen ze verwijderd worden. De klant is daarvan bewust en is na bestelling niet meer mogelijk. Tenzij anders afgesproken.

Privacy en persoonsgegevens.

True Image Photography zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals telefoonnummer, email adres, etc. ) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

Vertraging

Als de klant met minimaal 15 minuten vertraagd is vervalt de fotoshoot en dient de klant een nieuw afspraak te maken.

Foto’s printen

True Image Photography is niet verantwoordelijk voor producten dat de klant zelf besteld ( Foto prints etc.)  bijvoorbeeld als de kleuren niet overeenkomen als de foto’s. True Image Photography garandeert dat de diensten voldoen aan de technische standaard van digitale foto-ontwikkeling en -verwerking.
Teruggaaf van geld is niet mogelijk.