Verhuur daglicht fotostudio

Betaalbaar fotostudio huren nabij Amsterdam.

Onze ruimtelijke daglicht studio ( opp. 38 m2) is ook beschikbaar voor fotografie, videografie en workshops.

Net over de grens  van Amsterdam vind u onze fotostudio. De fotostudio is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer en per auto. Op het terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Huurprijs voor de studio:
Excl. 21% BTW

Vrij werk:

€ 65,- per 1/2 dag
€ 115,-  per dag

€ 20,- p. Uur

U huurt de studio om uw vrije werk te documenteren zonder dat daar een merk/webshop bij betrokken is.

Commercieel/editorial:

€ 100 per 1/2 dag

€ 180 per dag

Commerciële doeleinden (film/fotografie).

Studenten (voor school opdrachtten):

€ 60,- per dag

Voorwaarden:

Huren

Vooraf dient de voledige huurprijs altijd vòòraf te worden voldaan. De betaling dient minimaal 14 dagen voor de reservering betaald te worden. Eventueel betalen via de Tikkie app of contant is ook mogelijk. Daarnaast geldt de voorwaarde dat er vooraf (contant) een borg t.w.v. 100 euro moet worden betaald. Met deze borg kan eventuele schade, en/of verlies van de gehuurde artikelen gedeeltelijk ingedekt worden. De huurder ontvangt het volledig bedrag terug als huurder het in goede staat zonder schade en/of vermissingen terugbrengt bij de verhuurder.

Annulering

Bij annulering door huurder binnen 1 week voor aanvang van de huurperiode, is deze aan de verhuurder 50% van de huursom verschuldigd. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de huurperiode is aan verhuurder 100% van de huursom verschuldigd. De huurprijs en eventueel bijkomende kosten zijn op de website vermeld. Reserveringen zijn pas van kracht als huurder een reserveringsbevestiging heeft ontvangen.

Minimale huur: 2 uur

Schoonmaakkosten

Wanneer u de studio achterlaat zoals u hem bij aankomst heeft aangetroffen zult u geen schoonmaakkosten betalen. U heeft ook de mogelijkheid de studio door ons schoon te laten maken.

Wanneer u de studio achterlaat zoals u hem bij aankomst heeft aangetroffen zult u geen schoonmaakkosten betalen. U heeft ook de mogelijkheid de studio door ons schoon te laten maken.