Contact

 

We zijn gesloten van 25 april t/m 8 mei i.v.m. vakantie.

 

Rebecca Nainggolan
Visagist & Fotograaf

Visagie website: www.rebeccanainggolan.nl

 

 

In onze daglicht fotostudio in Diemen verwelkom ik u graag. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we vooraf wat jullie wensen/ideeën zijn. De fotoreportages zijn alleen op afspraak mogelijk. Dit om jullie alle rust en aandacht en tijd te geven tijdens de fotoshoot.

Ben je enthousiast geworden over onze fotografie en willen je meer weten over de mogelijkheden of een fotoshoot inplannen? Mail dan direct naar info@trueimagephotography.nl

Liever telefonisch? 
Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.30.

 

 

Wij zijn open tot 17.00! Dat betekend dat de laatste fotoshoot vóór 17.00 moet eindigen.

 

Corona maatregelen:

Bent u of uw huisgenoot ziek of heeft u griepverschijnselen zoals verkoudheid? Kom dan niet naar de fotoshoot! Afmelden/ verplaatsen vóór 09.00 op de dag van de fotoshoot!

 

  • Maximaal 2 volwassen personen in de studio of 1 gezin of huishouden.
  • Geen handenschudden bij ontvangst in de fotostudio.
  • Wij lassen tussen fotoshoots ruime pauzes in om onnodig contact tussen klanten te vermijden. Zo heeft u de volledige privacy! Wij vragen u daarom om alleen op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Bent u eerder aanwezig, graag even buiten wachten tot de fotograaf u komt halen. Bent u later dan 15 minuten dan moeten we helaas de fotoshoot annuleren en verzetten.
  • Wij vragen u alleen te komen met de personen die op de foto gaan, we willen graag onnodige drukte in de fotostudio vermijden. Uiteraard moeten kinderen onder de 18 jaar nog wel begeleid worden door 1 volwassenen. 
  • Tot slot monitoren wij uiteraard ook onze eigen gezondheid. 

 

 

True Image Photography
Verrijn Stuartweg 40,
1112 AX Diemen